Aktuális hírek

Idén mi is csatlakoztunk a "TeSzedd!" akcióhoz 

A „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amely az idei évben 12. alkalommal került megrendezésre az Energiaügyi Minisztérium támogatásával.

Az egész országra kiterjedő kampányhoz idén a Díjbeszedő Csoport ZölDBoly Klubja is csatlakozott és április 26-án, péntek délután egy jó hangulatú közösségi esemény keretein belül tisztítottuk meg a Budafoki úti telephelyünk környékét. Önkéntes munkatársaink alaposan átpásztázták a területet, mintegy 13 zsák szemetet gyűjöttek össze a Duna-parton.

Az akcióról videó is készült, mellyel szeretnénk felhívni a figyelmet környezetünk védelmére és a közösségünkben rejlő erő jelentőségére.

 


 

Fenntarthatósági jelentés – 2022

Csatlakozva a felelősen gondolkodó, a fenntartható jövőért érdemi döntéseket meghozó és ez alapján konkrét megoldásokat kidolgozó vállalatok köréhez, kiadtuk a 2022-es évre vonatkozó, második fenntarthatósági jelentésünket.

A DB Csoport Fenntarthatósági jelentésében szerepel a környezetvédelem, a társadalom és a vállalatirányítás területén elért eredménye a nemzetközileg legelterjedtebb fenntarthatósági szabvány, a GRI elvárásainak megfelelően. A jelentés a cégcsoport fenntarthatósági tevékenységét a prudens működés, szemléletformálás, digitalizáció, karbonsemlegesség, munkavállalók iránti felelősség és a társadalmi felelősségvállalás pillérein keresztül mutatja be.

 

Fenntarthatósági jelentés – 2021

A Díjbeszedő Csoport csatlakozik a felelősen gondolkodó, a fenntartható jövőért érdemi döntéseket meghozó és ez alapján konkrét megoldásokat kidolgozó vállalatok köréhez. A fenntartható és versenyképes működésünk érdekében megvizsgáltuk tevékenységünk közösségre gyakorolt környezeti és társadalmi hatását, vállalatirányítási struktúránkat és működésünket. Több hónapon át zajló projektmunka, munkatársaink aktív közreműködése, a téma iránti elköteleződése és kitartó munkája eredményeként elkészítettük a Díjbeszedő Csoport 2021-es évre vonatkozó, első fenntarthatósági jelentését.